Akademikliniken Pure Repair Night

Akademikliniken Pure Repair Night er et effektivt A-vitaminserum som behandler tegn på for tidlig hudaldring.

Akademikliniken Pure Repair Night

Akademikliniken Pure Repair Night

Serumet inneholder A-vitamin i form av 1% Retinol. Retinol virker cellefornyende, øker kollagenproduksjonen, bedrer elastisiteten og reduserer pigmenter og solskader.

Retinolet i Pure Repair Night er mikroinnkapslet, det vil si at det frigjøres først når det masseres inn i huden. Kremen benyttes som en nattkrem etter rens. Ved behov kan man benytte en fuktgivende krem over.

Alle kraftigere Retinolprodukter krever en viss tilvenningsperiode. Rødme og flassing i ulike varianter er helt normalt. Man kan benytte produktet med gradvis tilvenning for å minske reaksjonene.

Du bør alltid benytte en dagkrem med solfaktor når du benytter produkter med Retinol. Ønsker du MakeUp med solfaktor er ColoreScience fantastiske produkter, godt egnet for problemhud.

Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50

Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50

Ønsker du en enda kraftigere Retinolkrem har finnes det gode alternativer i ZO Medical. Er du i tvil i forhold til hva som passer best for deg, eller trenger du en konsultasjon for å komme i gang. Ta kontakt med din nærmeste klinikk og be om en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige sykepleiere.

Del innlegget

Legg igjen kommentar