Workshop i brystrekonstruksjon med plastikkirurg Patrick Fontet, Frankrike.

I dag hadde vi workshop på Akademikliniken Sykehus med plastikkirurg Patrick Fontet.

Workshopen tok for seg Fontets brystreduksjonsteknikk. Denne teknikken gir korte arr – såkalt veritkal brysreduksjon. Operasjonstiden er blitt betraktelig kortere pga de forbedringene i teknikken han har jobbet seg fram til. Dette gjør at det er mindre risiko for blødinger, blodpropp og infeksjon hos den som blir operert.

Siden dette er en teknikk som vil være til det beste for pasienten: kort operasjonstid, med et estetisk slutt og langtidsresultat, hadde vi invitert kirurger fra både privat og offentlige sykehus slik at også de kunne tilegne seg triksene av Dr.Fontet. Deling av kunnskap er viktig, spesielt når det gjelder spesialkunnskap/teknikk. Dette vil også kunne høyne kvaliteten.

Patrick-Fountain-og-AK-Ullevål

Plastikkirurg Patrick Fontet og sitt team sammen med operasjonsavdeling på Akademikliniken sykehus samlet til middag hos Sissel Engen.

Patrick Fontet er en anerkjent fransk plastikkirurg, og han hadde med seg sitt eget lille team. Etter endt dag samlet alle seg til en utsøkt middag hjemme hos Sissel, vår adm.dir Været visste seg fra en flott side, og dermed fikk franskmennene også nyte hva vi har å tilby av norsk natur og gjestfrihet.

Del innlegget

Legg igjen kommentar