Du kan ikke trene deg til en Kardashian-rumpe.

Rumpeforstørrelse

Kardashian jentene er berømte for sine store rumper. Foto: smh.com

Kardashian-rumpe.

Det er en økende etterspørsel etter rumpeforstørrelse med eget fett. I følge de siste statistikkene fra American Plastic Society, har rumpeforstørrelse økt med 80-90% de siste årene. Mye av årsaken til denne økningen, skyldes Kim Kardashian og hennes velformete rumpe.

Rumpeforstørrelse-trening

Har man et godt utgangspunkt, kan dedikerte øvelser gi en fastere rumpe. Foto: T-Nation.

I følge plastikkirurger, vil man ikke kunne tilegne seg en slik rumpe gjennom trening. Noen kan ha genestisk anlegg for å kunne bygge opp setemuskelen gjennom knebøy og andre isolerte treningsøvelser, men for å få en rumpe av denne dimensjon, må det rumpeforstørrelse til.

Har man litt flat eller slapp rumpe, vil en rumpeforstørrelse med fettransplantasjon kunne gi et flott og naturlig resultat.

Rumpeforstørrelse-II

Kvinne 51 år. Foto: AK.se

Rumpeforstørrelse-I

Se video om hva vår plastikkirurg Bjørn Tvedt sier om behandlingen, som han har utført flere av ved vårt sykehus i Oslo:

http://www.vgtv.no/#!/video/122858/disse-rumpene-faar-skylda-for-kirurgi-boom

Man må ha materiale å jobbe med.

Det betyr, at har man ikke nok fett andre steder på kroppen som man kan bruke til fettransplantasjonen, vil ikke denne type operasjon være optimal. Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt på tlf. 22 58 17 10 for å bli satt opp på en konsultasjon hos våre plastikkirurger.

Resepsjon-AK

Bestilling av time til konsultasjon gjøres via vår resepsjon på tlf. 22 58 17 10.

 

 

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar