Fraxel laser kurs på Akademikliniken

I går var det Fraxel laser kurs på Akademikliniken så vi skulle lære oss siste nytt og friske opp kunnskapene.

Flere av våre avdelinger har Fraxel Re Store eller Fraxel Dual og i går var hyggelige Jane innom for å dele sine kunnskaper.

Jane viser innstillinger på Fraxel Laser

Jane viser innstillinger på Fraxel Laser

Fraxel laser er et utmerket alternativ for behandling av solskader, arr og pigmenter. Vi gjør behandlinger enten alene eller i kombinasjon med andre behandlinger eller medisinske kremer, alt etter indikasjon og alvorlighetsgrad. Før behandling må du alltid inn til en omkostningsfri konsultasjon hvor vi setter opp et individuelt basert program til deg ut fra hudtype, indikasjon og livsstil. Fraxel laser kan tilpasses en aktiv hverdag ved å gjøre behandlingen som flere, mindre kraftige behandlinger isteden for færre, men kraftigere.

Man trenger fra 4 behandlinger og oppover for de fleste behandlinger.

Acnearr før og etter

Acnearr før og etter

Fraxel laser er utmerket på arrbehandlinger. Den kan både gjøre arr mindre dype, øke bevegelighet i f.eks arr etter brannskader og redusere synlighet av f.eks kirurgiske arr. Den kan benyttes på de fleste steder av kroppen og på alle hudtyper.

bryst

Fraxel laser kurs på Akademikliniken

Fraxel Dual er spesielt tilpasset helt overfladiske behandlinger av pigmenter og aldersflekker. I praksis er Fraxel Dual en Fraxel Re: Store  (1550 nm) som har en ekstra laser med en annen bølgelengde (1927 nm). Hos Akademikliniken er det foreløpig kun vår avdeling på Oslo – Smestad som har Fraxel Dual.

Kombinasjon av 1550 og 1927 mot solskader Fraxel Dual

Kombinasjon av 1550 og 1927 mot solskader med Fraxel Dual

Vil du vite mer om Fraxel Laser – eller ønsker du å booke en time? Kontakt en av våre avdelinger for en gratis konsultasjon. Fraxel laser utføres på vår avdeling Oslo – SmestadStavanger og Trondheim

Del innlegget

Legg igjen kommentar