Hårfjerning – effektivt og skånsomt

Hårfjerning

Hårfjerning.

Vi er inne i en årstid der det begynner å bli lysere, og vi kler oss i litt lettere klær, og mange ønsker å få fjernet hår som de ikke har lagt merke til, eller brydd seg så mye om når de har vært innpakket i mange lag med tøy.

Hårfjerning med IPL, er en behandling som er effektiv og enkel å få utført.

Mørke hår på lys hud er det beste utgangspunktet. Dette fordi pigmentet i hår, er det samme som pigmentet i huden.

Det vil si at om du er mørk i huden, vil huden trekke til seg mye av varmen – dette vil kunne kjennes som en ekstra varme, og i enkelte tilfeller kjennes som stikking i huden. Dette gjelder også hvis du har solt deg eller tatt selvbruningskrem. Vi er derfor ekstra påpasselig, og utfører ikke behandling hvis du er solbrun eller har tatt selvbruningskrem/spray. Dette gjelder kun på de områdene du skal behandle. Skal du ta behandling på bikini/armhule, kan du gjerne være brun i ansiktet – det har ingenting å si for behandlingen.

Harfjerning

Ellipse IPL behandling av hår.

Det er mellom 8-12 uker behandlingsintervall, alt etter hvilket område som skal behandles. Høsten er ofte en god tid  å starte et behandlingsregime for hårfjerning også med tanke på hudfarge.

Da er er sjansen stor for at du er hårfri til kommende sommer. Våren er også flott, da passer man på å ta en behandling som korresponderer med ferie, slik at man slipper å tenke på barbering når man går rundt i bikini på varme strender.  – Og ikke glem å vedlikeholde resultatet med en behandling i året, eller etter behov.

 

Del innlegget

Én kommentar

  1. Great post. Will be back for more quality information.

Legg igjen kommentar