Månedens behandler – Restylane

Månedens behandler.

Katrine Rein,  jobber som klinikksjef på Akademiklinken i Stavanger, og er månedens behandler hos Restylane Norge. Hun har lang erfaring innen behandling med Restylane og Azzalure/Botox.

katr-Mnd-beh

Naturlig resultat i trygge hender.

Dette er Akademiklinikens motto, og passer godt sammen med Katrines syn. Hun er opptatt av at resultatet skal være så naturlig som mulig, og at kunden føler seg trygg både i forhold til behandling samt produkter som benyttes.

Hvert behandlingsopplegg er alltid tilpasset den enkelte kunde, der man tar hensyn til hudtyper, ønsker, tidsperspektiv og lommebok.  For å få et maksimalt resultat, er det viktig å tenke helhetlig.

Helhetlig-Rest

Restylane har produkter som forbedrer hudkvaliteten – Skinbooster/Vital, fyller ut linjer og tilfører volum – Restylane og Restylane Perlane, samt gir leppene mer fylde – Restylane Lipp.

Forbedre hudkvaliteten.

Ofte er det best å styrke huden, før man gjør andre ting. Kombinasjon av laser og medisinske kremer som kan fjerne pigmenter, sprengte blodkar og behandle grov hud, gir et godt grunnlag for injeksjonsbehandling.

Med-kremer-og-laser

Getting Skin Ready fra ZO, Juveneck krem for hals fra Jan Marini og Akademiklinikens kremserie.

Autorisasjon.

Det er er mange som tilbyr injeksjonbehandlinger, og flere promoterer seg med at de er blant Norges beste behandlere. Husk alltid å sjekke at behandler er autorisert, i tillegg til at hun/han har lang erfaring. Et autorisasjonsbevis fra Restylane skal alltid være synlig på behandleren. I tillegg er det viktig å undersøke at produktene som brukes, er dokumentert og vitenskapelig testet.  Her ligger Restylane på verdenstoppen når det gjelder dokumentasjon og publikasjoner.

Rest-autr-plakett

Alle Akademiklinikens klinikker, er autoriserte Restylane Klinikker.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar