Øyekrem

Botox-April-15

Øyekrem,  kremen man ofte glemmer å bruke.

Huden under øynene er tynn, og ofte sensitiv og tørr. Aldringstegn vises som oftest først her. Det er derfor viktig å bruke produkter tilpasset denne tynne huden, for å forebygge men også reparere eventuelle skader.

Her er våre tips:

Mnds-prod-eye

Akademikliniken Pure Effect Eyes

Pure Effect Eyes er en aktiv og fuktighetsgivende øyekrem som inneholder stimulerende peptider og glatting botaniske ekstrakter for et synlig mer ungdommelig utseende. Glukosamin, Niacinamide og Vitamin C bidrar til å forbedre fuktighetsinnhold, i tillegg til å gi glød og styrke kollagen .

Koffein reduserer hevelse og mørke ringer effektivt, og nærende lipider fra blant annet druekjerneolje og mais gir den fine huden rundt øynene ekstra næring og beskyttelse. Denne nydelige øyekrem bidrar effektivt til å gi elastisitet til huden, forbedrer hudens fuktighetslagre og dermed hindre for tidlig aldring.

Reduserer fine linjer.
Reduserer synligheten av mørke ringer og poser under øynene.
Passer for alle hudtyper som trenger ekstra spenst og elastisitet.

Brukes morgen og kveld for optimalt resultat. Unngå å gå få nært øyet.

ZO Medical Hydrafirm.

ZO Medical Hydrafirm, er en øyekrem som skal korrigere og forebygge fine linjer og rynker, samt dempe mørke ringer og poser under øynene.

Kremen inneholder antioksidanter, shea smør, enzymatiske vasodilatorer, og koffein. Retinol i lave konsentrasjoner er i følge Dr. Obagi ubrukelig. For å få effekt av retionol, må man over 0,3 to 0,6%.
Imidlertid vil han ikke bruke for mye retinol rundt øynene. Huden er veldig tynn hud, og når vi forstyrrer barrierefunksjon, vil sensitiviteten i dette området skape betennelse og gjøre pigmentering verre. Dr. Obagi anbefaler å bruke mye antioksidanter under øyet og i ansiktet, og at man innen tre eller fire uker vil se reduksjon i rynker og pigmentflekker.

Jan Marini Transformation Eye Cream

Transformation Eye Cream benytter en kombinasjon av vekstfaktorer og peptider for avansert healing og reparasjon. Dette gir  synlig forbedring av tekstur, og gjenoppretter fuktighet rundt øynene samtidig som fremtidige skader forebygges.

Unike pleiende og fuktighetsgivende faktorer binder seg til huden rundt øynene, som gjør den sarte huden i stand til å takle daglig bevegelse og miljøeksponering, noe som er optimalt for det tynne aldersutsatte øyepartiet.
Ideell i etterbehandling/post-prosedyre på grunn av de helbredende og reparerende egenskapene.

Passer alle hudtyper. Brukes morgen og kveld,

Del innlegget

Legg igjen kommentar