Restylane Skinbooster – hender og bryst

Skinbooster-hender

Restylane Skinbooster. Høyre hånd er behandlet med 1ml. Bildet er tatt rett etter behandling. Foto: Akademikliniken

Restylane Skinbooster på hender og bryst – gir flotte resultat.

Dr.Christoph Martschin fra Galderma, er nå på en rundtur rundt om på alle våre klinikker i forbindelse med en Skinbooster Roadtrip der vi har fokus på bryst og hender.

Skinbooster-hender-II

Før behandling sitter man med Emla krem, og behandlingen er smertefri. Foto: Akademikliniken

Hender og bryst er ofte et område vi glemmer, men solens stråler skaper ofte skader i form av pigmenteringer, tørr hud og tap av volum – spesielt på hendene.

For behandling av hender bruker vi Restylane Skinbooster, 1ml pr hånd. Vi anbefaler 2 behandlinger med 1mnds mellomrom. For brystet anbefales 1ml x 3 beh. Antall behandlinger er individuelle, men foreslåtte antall behandlinger er et godt utgangspunkt.

Skinbooster-hender-svg

Behandling av hender med Restylane Skinbooster, Akademikliniken Stavanger. Foto: Akademikliniken

Resultatet kan du allerede se etter første behandling, men Restylane Skinbooster jobber i huden over lengre tid, der tester viser at man når en makseffekt etter ca 5mndr.

Skinbooster-hender-I

Høyre hånd behandlet med 1ml Restylane Skinbooster. Foto: Akademikliniken

Restylane Skinbooster består av hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen.  Skinbooster en hudforyngende behandling, der huden får en mykere og bedre struktur, og en naturlig fukt og fylde. For dypere linjer, rynker og konturering anbefales Restylane og Restylane Perlane.

Skinbooster-hender-VI

Akademikliniken Bergen hadde besøk av dyktige dr. Christoph Martschin sammen med Maria og Louisa, representanter fra Galderma.

Husk alltid å beskytte huden med en dagkrem med høy spf, vi anbefaler spf. 30-50. Ved pigmenteringer, arr eller ru hud, anbefaler vi å kombinere Skinbooster med peel, medisinske kremer eller laser for optimalt resultat.

Ønsker du mer informasjon om behandlingen, ta kontakt med oss her.

Del innlegget

Legg igjen kommentar