Stella Karrieredag 06.05

Stella-karr

Magasinet Stella, Bonnier, står som arrangør av Stella Karrieredag 06 mai. Vi har vært med som stolt sponsor i flere år, og møtt utrolig mange flotte mennesker.

Stella-Karriere-15

Nytt av året, var Stella Karrieredag, som ble avholdt på BI Nydalen.

Stella-IV

Sigrid Bonde Tusvik
Geleidet oss gjennom programmet med en fast hånd og mye humor.

Solfrid Flateby
Snakket bl.annet om Stimuli – Respons metoden, og det å ha en raus atferd – velge å gjøre hverandre gode. Veldig inspirerende innlegg. Med mye humor fikk hun satt fingeren på mange aktuelle tema. Avsluttet med å oppfordre til å skape dine egne lederstjerner: hennes var: «Hvis du ikke dauer av det – skal du prøve!» Hun leder nå Kronprinsparets Fond, og tidligere har hun blant annet jobbet flere år som kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen og i Coca Cola.

Stella-II

Aina Lemoen Lunde
Partner og kreativ leder i PR-operatørene, dessuten også foreleser ved Handelshøyskolen BI. Hun gav tips og pointers på hvordan vi skal få den media oppmerksomheten vi fortjener. Man må være påmeldt, ta oppmerksomheten for å få budskapet ut.
I tillegg fikk vi den fantastiske historien bak Obama´s «Fired up – ready to go!»

Ida Jackson
Forfatteren av fjorårets kritikerroste og Brageprisnominerte roman «Morfar, Hitler og jeg»

Sofi Fahrman
Den svenske superbloggeren fra New York kom for å snakke om hvordan hun har bygget karrieren sin. Hun startet som motejournalist, utvidet med en blogg, og fortsatte med tv-programmer og bøker.

Desverre fikk vi ikke med oss de siste to foredragene, pga jobbing på standen, så info her er fra Stella Magasinet´s side.

Del innlegget

Legg igjen kommentar