Ukens produkt – ZO Get Skin Ready, startsett.

Hva bør stå øverst på «to-do»-listen når det kommer til å reversere de synlige tegn på aldring av huden?

Ifølge Hudlege Zein Obagi, er det å gjøre huden klar – Getting Skin Ready det viktigste. For å gjøre det enkelt for deg, har hudpleieserie, ZO ® Skin Health nylig lansert to nye GSR ™ Systems (Get Skin Ready) hudpleiesett designet for normal til tørr og normal til fet hud .

GSR-ZO

ZO GSR – Get Skin Ready sett: normal til tørr og normal til fet hud.
Bilder fra SKin Health Inc.

Disse praktiske nye systemene fra ZO Skin Health er viktige regimer utviklet for å normalisere hudens funksjon under behandling, og bidra til å opprettholde en sunn hud. Begge leveres i en lett-å-bruke tre-trinns system for dag og natt. Bare legg til en SPF, og du er klar.

ZO ® Medical GSR ™ System: Normal til tørr hud: Designet for å styrke en tørr, mindre motstandsdyktig hud samt forbedre effektiviteten av ethvert ZO ® behandlingsopplegg. Trinn 1 er rens to ganger daglig. Trinn 2 er en skrubb som kan brukes daglig. Trinn 3 er pads mot talgproduksjon.

ZO ® Medical GSR ™ System: Normal til fet hud: laget for å stabilisere huden, redusere betennelse, og kontrollere talg produksjon.

Trinn 1 er en rens som brukes to ganger daglig. Trinn 2 er en skrubb, 2-3 ganger per uke for å fjerne døde celler og vekke huden. Trinn 3 er en toner for å berolige og fukte huden.

Del innlegget

Legg igjen kommentar