Velkommen til Akademikliniken Tønsberg.

Ton-klinikk

Hjertelig velkommen til Akademikliniken Tønsberg.

Klinikken ligger sentralt til i Øvre Langgate, et steinkast fra torget, med en hyggelig barista rett over gaten.

Her møter du Tove og Siv.

Ton-S&-T

Tove er klinikksjef, og startet i jobben i 2009.  Det å jobbe helhetlig, og ha høyt fokus på å individuell oppfølgingsplan for den enkelte, i tillegg til å bruke tid på å skape trygge og fornøyde kunder er en hjertesak for Tove.
Det å hjelpe kunden med ulike plager, som svettebehandling – Hyperhidrose, store hudproblemer og migrene er utfordrende, men givende. Ofte kombineres ulike behandlinger for å oppnå det beste resultatet.
Tove har, etter mange år i yrket,  god erfaring på rynkebehandling av panne og øyne.

TØN

Siv startet hos Akademikliniken i 2012, og er full av energi. Hun elsker jobben sin, og kombinerer både injeksjoner, hudbehandlinger og produkter for å få til det mest optimale resultat.
Hun har spesialisert seg på leppebehandlinger innenfor estetiske rammer, og har opparbeidet seg god erfaring.  Kundens forventninger og ønsker avklares alltid før en eventuell behandling, og oppfølging og kontroller etter en behandling er en selvfølge. Dette gir en trygghet for kunden, som har høyeste prioritet på klinikken.

Ton-II

Både Tove og Siver er autoriserte Restylane behandlere på Spesialist nivå, i tillegg til å være opplært i laser og medisinske kremer.
Dermed har de både erfaringen og kunnskapen til å kunne gi hver enkelt kunde et spesialtilpasset behandlingsprogram, uansett type behandling.

Hjertelig velkommen til Akademikliniken i Tønsberg.

Hilsen Tove og Siv.

 

 

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar