ZO Melamin og Melamix

ZOMD Groupd Shot

En variant av ZO Medical hudpleieprogram

Trenger huden din en skikkelig opprydning, har du hyperpigmenteringer, acne eller litt sliten hud? ZO Medicals hudprogram med ZO Melamin og Melamix kan være noe å forsøke.

Melamin

ZO Medical Melamin

ZO Medical Melamin

Melamin er en krem som inneholder blant annet glykolsyre, askorbinsyre samt 4% Hydroquinone. I denne formelen virker Hydroquinonen som en lysnende ingrediens som bleker ned overfladiske hyperpigmenteringer. Formelen fungerer ved å hemme produksjonen av melamin (fargepigmenter) i melanocyttene i huden.

Melamix

ZO Medical Melamix

ZO Medical Melamix

Melamix er en krem som også inneholder 4% Hydroquinone, men som er laget spesifikt for å blandes med Tretinoin (a-vitaminsyre). Når Melamix blandes med Tretinoin trenger det dypere ned i huden og hjelper på de dypere pigmenteringene. Formuleringen av Melamix fremmer en jevn fordeling av melanin i huden – noe som har en utjevnende effekt på pigmentert og ujevn hud.

Vær oppmerksom på at disse produktene KUN skal benyttes etter konsultasjon med spesialtrent helsepersonell på en medisinsk klinikk.

Du bør alltid ha en konsultasjon i forkant hvor et fullt hudprogram med renseprodukter, fukt og solbeskyttelse settes opp sammen med Melamin og Melamix for et fullt hudprogram. Kremene brukes som en kur over 18-24 uker. I Løpet av denne kuren bør du følges opp jevnlig av din behandler. Alle er ikke like og enkelte skal kanskje ikke benytte begge kremene, andre bør kanskje ha helt andre produkter.

Vil du vite mer om ZO Medical hudpleieprogram – kontakt en av våre klinikker for ytterligere informasjon.

Del innlegget

Legg igjen kommentar