Gjesteblogger Fitnessfrue

Fitnessfrue

Evy Therese, Fitnessfrue, er full av tips for en sunnere livsstil. Foto: Fitnessfrue

Du kommer IKKE i sommerform uten å…..

Å leve en sunn og helsefremmende livsstil handler om alt annet enn 8 ukers kurer, en ukes juicing eller å gjøre det så godt du kan når du føler for det. Sunn og helsefremmende livsstil er å gjøre endringer der din helse er nummer 1 av dine personlige prioriteringer. Her har du noen gode regler å justere kursen etter – også de dagene når tiden ikke strekker helt til!

Leveregel 1: Glem vekten!

Å endre sin livsstil gjøres ikke ved å ha fokus på vektreduksjon – men fokus på hvordan du føler deg, hvilken mat du fyller kroppen din med og ved å holde deg hverdagsaktiv.

Fitnessfruei

Leveregel 2: Drikk nok vann!

Vann er livsnødvendig for kroppen din. For blodet ditt, organene dine, forbrenning, huden din og mye mye mer. Få i deg nok vann! Anbefalingene sier minst 1,5 liter pr dag. PS: drikk FØR du blir tørst.

Leveregel 3: Spis, ofte og nok!

Å hoppe over måltid er lite lurt, og får en oftest bare til å gå for usunne karbohydrater når man så dør av sult og har null energi. Noe av det viktigste du kan gjøre for kroppen din er å ta bort sukker og lys pasta/ris og hvetemel. Spis gjerne etter klokken, og til du er mett – ikke stappmett.

Jeg heier på deg!

Hilsen Evy Therese alias Fitnessfrue

 

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar