Vårens Injeksjonskampanje

Vårens injeksjonskampanje hos Akademikliniken er i gang. Nå kan du få flotte tilbud hos erfarne injeksjonsspesialister.  Kampanjen gjelder ved behandling innen 19.mars.

Inj-kamp-2016

Ønsker du en mer definert leppekant eller kanskje å redusere noen av «røykelinjene»?  Har du vurdert å redusere linjer fra nesen og ned, få litt mer volum i kinnene eller løfte munnvikene for å unngå å se litt sur ut? Det er utallige muligheter med fillere som Restylane og Emervel. En fillerbehandling vil fylle ut linjer og rynker, gi tlibake tapt volum eller tilbakeføre fukt og spenst i huden. Våre spesialutdannede sykepleiere kan skreddersy et behandlingsopplegg for deg og dine behov.

Sinnarynken er den vanligste behandlingen med botulinumtoksin. Dette er et reseptbelagt, muskelavslappende stoff som gir en flott effekt på muskulære rynker spesielt i panne og ved øyne. Botulinumtoxin kan også benyttes mot migrene, tanngnissing og andre avanserte indikasjoner. Våre sykepleiere har lang erfaring med slike behandlinger.

Botox-ak

Vårens injeksjonskampanje hos Akademikliniken

Vi elsker det vi driver med, og sender deg gjerne ut med smiling corners og en sinnarynke som snart er et fjernt minne. Vi har også omfattende erfaring med bruk av medisinske kremer og kan gi deg gode forslag til hvordan du kan behandle huden i tillegg for en helhetlig behandling.

Vårens injeksjonskampanje

Tar du behandling før 19. mars får du f.eks sinterynke til kr 2400,- eller Restylane fra 1950,-

Du får også et flott reisesett med Akademikliniken Pure Radiance Cleanser og Pure Berry Toner på kjøpet. Rensen kan benyttes av alle hudtyper og Toneren fungerer utmerket som et fuktspray ved reise eller på tørre kontorer. Begge produktene kommer i praktisk reisestørrelse og dufter nydelig.

AK to go med produkter

Her kan du lese mer om Akademiklinikens hudpleieprodukter.

Kontakt gjerne en av våre klinikker for mer informasjon eller bestill en time via vår webbooking.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar