Moldejazz

 

Nils Petter Molvær med artistene Sly og Robbie Foto: moldejazz.no

Nils Petter Molvær med artistene Sly og Robbie
Foto: moldejazz.no

Moldejazz

Moldejazz  arrangeres i år fra 11. til 18. juli. Arrangementet ble etablert i 1961 og har vært arrangert hvert år siden den gang. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen åpner årets Moldejazz som er det 55. i rekken. Ulike konserter og arrangementer vil holdes rundt om i byen fra Alexandraparken til Romsdalsmuseet gjennom alle dagene. Fult program kan du finne her.

Blant høydepunktene i år kan nevnes Sly & Robbie meet Molvær og Robert Plant and the sensasional Space shifters. Av yngre artister kan Veronica Maggio og Daniel Herskedal.

Daniel Herskedal - en av de mest spennende tubaister i dag Foto: moldejazz.no

Daniel Herskedal – en av de mest spennende tubaister i dag
Foto: moldejazz.no

Grønn mat til blå toner

Moldejazz sitt mangeårige prosjekt «Grønn mat til blå toner» videreføres også i år gjennom restaurantsamarbeidet med flere aktører. Det er tilknyttet en rekke underleverandører av økologiske og kortreiste produkter. Valget stammer fra et ønske om å formidle en forståelse av helhet i forholdet mellom menneske og natur. Ved å velge økologisk mat får de produkter som ikke bare smaker godt, men som også gjør godt. For Moldejazz hører kvalitetsmusikk og økologisk mat naturlig sammen.

foto: moldejazz.no

foto: moldejazz.no

BarnaZmoldejazz

Fra 15. til 18. juli går også BarnaZmoldejazz – et arrangement i arrangementet myntet på barn. BarnaZmoldejazz har vært veldig populært og ønsker å vise at de setter fokus på barn som publikum. I år settes blant annet forestillingen Mandarinsaft – i verdens hemmelige hage opp.

Foto: moldejazz.no

Foto: moldejazz.no

Husk solfaktor på alle utekonserter i år. Får du ikke med deg denne festivalen har vi en full festivaloversikt for sommeren til deg.

Del innlegget

Legg igjen kommentar