Vi søker nye sykepleiere

Resepsjonist

Akademikliniken er Nordens ledende private aktør innen estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. Akademikliniken har virksomhet i Sverige, Norge og Danmark og utfører i dag mer enn 30 000 behandlinger årlig. Siden 1991 har vårt motto vært «Skjønnhet gjennom vitenskap».  Akademikliniken følger ikke bare med på utviklingen, men er med og leder den gjennom kontinuerlig forskning, utvikling og utdanning av plastikkirurger fra hele verden. I 2010 åpnet Akademiklinikens og Nordens første Walk-In-Clinic ved Stureplan i Stockholm, nå har vi hele 17 Walk-In-Clinics i Norden.

Akademikliniken befinner seg i en ekspansiv fase i et marked i sterk vekst. Vi er en seriøs aktør med stort fremtidig potensiale. Du tilbys å være med på denne spennende reisen. Akademikliniken er opptatt av, og satser på sitt personale gjennom å tilby gode utviklingsmuligheter og kontinuerlig kursing.

Dermapen-+-ak-peel

Våre avdelinger i Stavanger og Trondheim trenger flere sykepleiere med interesse for kosmetisk medisin. Erfaring med laser, toksinbehandling og fillere er en fordel, men ikke en forutsetning.  VI søker deg som er positiv, salgsorientert og personlig engasjert med gode samarbeidsevner Interesse for kundebehandling er essensielt. Les mer om hvilke behandlinger vi tilbyr på www.akademikliniken.no

Er du interessert, eller har spørsmål, send oss en kort søknad med cv til marianne.bergan@akademikliniken.no

Søknadsfrist 15. juni

Lagre

Del innlegget

Legg igjen kommentar