Botox – trygt og sikkert hos seriøse klinikker

botox

Botox blir på sykehus blant annet brukt mot muskelkramper hos mennsker med lammelser, men er nok mest kjent for å behandle rynker. Foto: Claude Cortier – Cc Studio – Bel

Media har tidligere denne uken slått opp saken der en pasient ved UNN – Universitetssykehuset i Nord-Norge, muligens var blitt utsatt for Hepatitt smitte under en botoxbehandling. Årsaken er at sprøytespiss ble byttet, men ikke selve sprøyten som inneholdt botox. Det som i verste fall kan skje da, er at kroppsvæske fra en pasient trekkes inn i sprøyten før sprøyten brukes videre på neste pasient.

Botox-VG-II

Botox behandling av smertefulle muskelkramper, krever større doser enn kosmetisk behandling av rynker. Foto: Ziptrials

Behandling av botox på sykehus, mot blant annet spasmer og smertefulle muskelkramper, foregår med atskillig større doser enn på klinikker som utfører det mot rynker.

botox-VG

Behandling med botox av sinnarynken. Foto: The Telegraph

Det som har skjedd på sykehuset, er rett og slett en svikt i prosedyrer, og ble heldigvis oppdaget av en lege under opplæring. Hygiene og smittelære er endel av opplæringen til alt helsepersonell. Det som har foregått på UNN, er derfor både overraskende og graverende.

Akademikliniken er Norges største aktør innen injeksjonsbehandling, deriblant botox/azzalure. Våre rutiner går ut på å bruke sterile engangsprøyter, som er ny for hver enkelt kunde, og som kastes etter bruk.

Resepsjon

Akademikliniken har 5 klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tønsberg, i tillegg til vårt moderne sykehus for plastikkirurgi v/Ullevål Stadion

Vi setter trygghet og sikkerhet i forsetet, og en botox behandling hos oss er både trygt og sikkert. Vi kan med sikkerhet si at dette ikke ville forekommet hos oss, eller hos andre seriøse klinikker som utfører kosmetiske behandlinger.

Les hele artikkelen her.

Del innlegget

2 kommentarer

  1. Jan Aastrup

    Jeg er interessert i å få fjernet rynker ved hjelp av botox. Kanskje en konsultasjon ?

    • akademikliniken

      Hei. Du får gratis konsultasjon hos alle våre kinikker. Ta gjerne kontakt.

Legg igjen kommentar