Om oss

Akademikliniken

Målet med kosmetisk kirurgi og estetiske behandlinger skal ikke være å forandre deg til en annen. Derimot kan vi forbedre, gjenopprette eller bare korrigere noe som du selv synes er plagsom. Dette kan i sin tur bidra til økt livskvalitet.

AKADEMIKLINIKEN er en av verdens ledende klinikker innen plastisk kirurgi. Hos oss arbeider etterspurte kirurger med betydelig kompetanse og lang erfaring innen plastisk – og rekonstruktiv kirurgi.

Akademikliniken i Sverige, Norge og Danmark utfører årlig over 27.000 behandlinger.  Hvert år kommer kirurger fra hele verden for videreutdannelse og for å lære av våre teknikker. Dette gjør oss til et av verdens ledende private sykehus innenfor plastikkirurgi.

Eget sykehus

I 2012 kjøpte Akademikliniken Norges største aktør innen hud- og estetiske behandlinger: Ellipse Klinikken.  Etter overtagelsen har Akademikliniken vokst ytterligere, og er i dag en betydelig aktør også innenfor plastikkirurgi her hjemme.  Alle inngrep blir foretatt ved Akademiklinikens topp moderne sykehus lokalisert ved Ullevål Stadion i Oslo.  Sykehuset er Iso sertifisert og har en offentlig godkjent sykehusstatus som bla innebærer at våre pasienter kan få overnatte om man ønsker det.   Her møter du leger som er spesialister i plastisk kirurgi, øre nese hals kirurgi og dermatologi samt offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring.

Velg selv

Gjennom ordningen Fritt Sykehusvalg har du som pasient selv muligheten til å velge behandlingsinstitusjon. Etter henvisning fra din fastlege som sendes Akademikliniken Sykehus, betaler du kun en egenandel – tilsvarende den ved et offentlig sykehus. Ventetider for den enkelte behandling finner du på:  www.frittsykehusvalg.no.

Andre tilbud

I tillegg til plastikkirurgi tilbyr Akademikliniken en rekke hud- og estetiske behandlinger. Våre klinikker finner du i Bergen, Stavanger, Trondheim, Tønsberg og Oslo. I Oslo har vi en klinikk på Smestad og en hudavdeling på sykehuset ved Ullevål Stadion.  I klinikkene utarbeides individuelle behandlingsplaner for å oppnå det beste resultat tilpasset den enkeltes behov, forutsetninger og ønsker. Våre sykepleiere har høy faglig kompetanse og av de som i Norge kan titulere seg « Spesialist i injeksjonsbehandling» arbeider de fleste hos oss.

Vårt mål er naturlig vakre resultat – for å oppnå dette, kreves det spesialister med lang erfaring og bruk av dokumenterte metoder basert på den nyeste forskningen. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker men også tar hensyn til dine forutsetninger.