Hvem er vi – Akademikliniken Smestad

Akademikliniken Smestad

Klinikken vår ligger rett ved T-bane stoppet på Smestad, og er lett å nå. Det er også parkeringsplasser i området. Lokalene er lyse og innbydende, og vi utfører alle behandlinger Akademikliniken tilbyr, i tillegg har vi VISIA hudanalyse.

Smestad-III

Store behandlingsrom, uten innsyn. Lyset slipper likevel inn og gjør det lyst og behagelig.

Vi har en uformell tone, og det er alltid en god og behagelig stemning på klinikken. Her kan kunder spørre om alt det de lurer på.

Smestad-II

Du ser med en gang at du har kommet til Akademikliniken.

Det er mange kunder som ikke har mulighet til å komme på dagtid. Derfor har vi åpent alle kveldene i uken, med unntak av fredager. Lørdager har vi også ofte åpent for behandlinger. I sommerferien, og i påskedagene kan kveldstid og lørdag variere litt.

Smest-beh

Alle som jobber på Akademikliniken er autoriserte sykepleiere. Jeannette er klinikksjef på Smestad.

Hvem er vi – som jobber på Smestad, og som du vil møte når du kommer til oss for en konsultasjon, eller behandling?

Jeanette: Klinikksjef, og vært her i 9 år. Jobber både med kunder (som er det beste ved jobben) og administrativt.

smestad-III

Akademikliniken på Smestad er den største klinikken og har flest ansatte. Fra venstre: Line, Hanne Kristine og Julie

Line: Utfører alle behandlinger, og har stor pasjon for hud/hudforbedring med medisinsk hudprogram, laser og injeksjonsbehandlinger. Får flotte resultat ved kombinasjonbehandlinger.

Hanne K: Har jobbet her i ca 6 år, og utfører alle behandlinger. Er i tillegg hudpleier, og har derfor stor interesse for hudforbedring, og øser av sin tidligere erfaring – og dette deler hun gjerne med sine kolleger.

Julie: Utfører alle behandlinger, og har jobbet på Smestad i 8 år. Er den som har kontroll på lister og skjema, og er i tillegg klinikkens festplanlegger.

Klinikken på Smestad, er den største av våre klinikker, med flest behandlere. Dette utnytter vi med å utveksle erfaring samt diskutere de siste teknikker vi har tilegnet oss. I tillegg til et unikt interopplæringssystem, deltar vi på konferanser og kurs.

Smestad-IV

Våre behanlinger spenner fra hårfjerning med IPL, injeksjonsbehandlinger, hud og laserbehandlinger. Fra venstre: Eva, Maria, Charlotte

Eva: Har jobbet her i snart 7 år, og utfører alle behandlinger. Utover jobben på Smestad er hun også akupunktør. En erfaring det settes stor pris på.

Maria: Er den som har lengst erfaring med injeksjoner på klinikken, og utfører også alle våre behandlinger.

Charlotte: Vår ekspert på hårfjerning, og har jobbet her som ekstrahjelp i flere år nå. Utfører også andre behandlinger som Hydrafacial, Nlite laser og Visia hudanalyse.

Kathe: Har jobbet som ekstrahjelp i 6 år, og opparbeidet seg mye erfaring og rutine på hårfjerning.

Smestad-SM

Behandlinger, der kirurgi er det beste alternativet, henviser vi videre til våre dyktige plastikkirurger på sykehuset vårt, som ligger v/Ullevål Stadion. Fra venstre: Sylvia og Marianne.

Sylvia: Jobber fast 20 %, noe hun har gjort i nesten 4 år, og utfører både hårfjerning, Botox og N-Lite laser.

Marianne: Har jobbet på Smestad i 15 år, og er der fast 1 gang i uken. Er injeksjonsspesialist, og lidenskapelig opptatt av hud og laser. Jobber som opplæringsansvarlig for Akademikliniken når hun ikke behandler.

Fordi vi er en del av Akademikiniken, som er internasjonalt anerkjent innen plastikkirurgi og estetiske behandlinger, er vi så heldige at vi også får internasjonale eksperter til å komme for å holde kurs hos oss, slik at vi hele tiden holder oss oppdatert.

Smestad-venterom

Ferske blomster, og friske farger på klinikken

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar