Månedens produkt – rens

«Du polerer ikke en skitten bil»

Overført til hud; du påfører ikke krem eller serum på huden, før den har blitt rengjort.

Rens-og-krem

En ren hud, er en sunn hud.

I løpet av dagen, utsettes huden for ekstemt mye: UV stråler, pc skjermer, støv og forurensing, samt hender som har vært både her og der.

Det er viktig at huden renses daglig før videre hudpleie påføres. Dermed er den klar for neste dag uten at den får utbrudd av kviser, eller blir tørr, rød og irritabel.

Rens

Hudens barriere-funksjon opprettholdes ved riktig pleie. Foto: Justaboutskin

På en skitten hud, vil ikke dyre kremer gi deg optimal effekt. Dette fordi de må jobbe seg gjennom skit og talg som har samlet seg på huden før de kommer ned til det nivået hvor de aktive stoffene kan frigjøres. På veien ned dit, mister de mye av den effekten.

RENS:

Hovedoppgaven for renseprodukter er å fjerne skit og talg som har festet seg på huden, samtidig som den gjøres klar for produktene som legges på etterpå.

Det finnes mange typer rens. Noen renseprodukter bruker du sammen med ansiktsvann/toner, mens andre ikke behøver toner.

Det viktigste er å finne et produkt som passer din hudtype.

Akademikliniken:

Rens-AK

Pure Radiance Cleanser og Pure Berry Toner. Foto: Akademikliniken

Pure Radiance Cleanser og Pure Berry Toner

En av de viktigste og mest grunnleggende trinn for optimal hudpleie rutine er rens. Akademikliniken har valgt å utvikle milde rengjøringer og tonere med fokus på ekstra hudpleie og barriere forsterkende ingredienser. Dette er for å være i stand til å tilby en effektiv og sikker rengjøring rutine, som også tilfører glød, fuktighet og ekstra vitaminer.

Pure Radiance Cleanser

Pure Radiance Cleanser er en såpefri gel som skånsomt renser, og effektivt fjerner, alle spor av urenheter og makeup.

Lett rens med fruktekstrakter
Lett eksfolierende og gir glød. Passer alle hudtyper, bortsett fra de aller tørreste

De botaniske ekstraktene av eple, grapefrukt og aprikos lindrer huden, og har en naturlig rengjørende effekt. Pure Radiance Cleanser fjerner effektivt overskuddstalg fra hudoverflaten uten å forstyrre hudens fuktighetsbarriere. Hudens utstråling forbedres, og fuktighetsbalanse opprettholdes.

Bruksanvisning:

En pumpe morgen og kveld. Fukt fingrene, og massèr med rolige sirkulære bevegelser. Skyll deretter av. Avslutt med Pure Berry Toner.

Pure Berry Toner

Pure Berry Toner inneholder ekstrakter av tranebær, bringebær og multe som tilfører fuktighet og beskytter huden mot dehydrering. Passer alle hudtyper som trenger fuktighet.

En høy konsentrasjon av antioksidanter beskytter huden og hindrer kollagen og elastin fra å bryte ned for tidlig. Pure Berry Toner frisker opp, og har en duft av friske frukter .

Bruksanvisning:
Fukt en bomullsdott, og stryk over ansikt og hals. Brukes rett etter rengjøring, eller for en rask oppfriskning i løpet av dagen.

Vær oppmerksom ved bruk av cleanser og toner:

Unngå kontakt med øynene
Kun for utvortes bruk

Jan Marini:

Rens-JM

Bioglycolic Face Cleanser og Age Intervention Gentle Cleanser. Foto: Jan Marini

Bioglycolic Facial Cleanser og Age Intervention Gentle Cleanser.

Bortsett fra retinoider, er glykolsyre den eneste andre ingrediens som har vist seg å stimulere kollagen og stramme porene . I tillegg fjerner glykolsyre grove, døde hudceller for å gi huden et glattere utseende

Bioglycolic Face Cleanser er en ikke-irriterende krem-base rens.

Renser både overfalten og dypere ned i porene, uten irritasjon.

Huden vil umiddelbart virke mykere og gjennomfuktet, og eliminerer behovet for en påfølgende toner/ansiktsvann.
Forbedrer fordelene med alle andre hudpleieprodukter
Utmerket rens for alle hudtyper.

Brukes i morgen og kveld. Massèr en erte størrelse på tørr hud. Fjern med en ren, fuktig og oppvridd vaskeklut. Skyll over med litt vann. Tørk. Skal ikke brukes som øye make-up fjerner.

Age Intervention Gentle Cleanser en mild, ikke-irriterende formel ideell for sensitiv hud, inkludert øyepartiet. Bra som en etterbehandlings rens. Denne milde formelen vil ikke tørke ut huden, og er flott som en tilleggs rens ved hyppig vask ( etter trening etc.). Den kremen er også en effektiv øye makeup remover.

Lett, ikke-irriterende
God ved flere gangers bruk på sart hud
Utmerket for svært følsom etter prosedyren hud
Fjerne øyesminke skånsomt
Paraben-fri

Bruk morgen og kveld. Massèr en krone-størrelse mengde på våt eller tørr hud. Fukt fingrene for å skumme opp. Fjernes med en ren, våt og oppvridd vaskeklut. Skvett litt vann i ansiktet, og tørk forsiktig.

ZO Skin Medical, Obagi:

Rens-ZO

ZO Medical Oilacleanse, ZO Skin Health Get Skin Ready Kit. Foto: ZO Skin Health

ZO Skin Health Get Skin Ready Kit (GSR)

Dr. Obagi regner solen som hudens fiende nr.1 og talg som fiende nr.2. Et av hans heteste tips for god hudhelse, er noe så enkelt som vask, skrubb og talgkontroll. Dette er selve fundamentet for en sunn og velfungerende hud.

TRINN 1 VASK
Vask huden med ZO Offects Exfoliating Cleanser/OilaCleanse/Foamacleanse. En mild oljefri rens som fjerner smuss og urenheter. Små mikroperler fjerner døde hudceller og overskuddstalg. Salisylsyre bidrar til å åpne tilstoppede porer og virker betennelsesdempende. I tillegg er den tilsatt beroligende ingredienser og antioksidanter. Vask i minst 2 minutter.

TRINN 2 SKRUBB
Benytt ZO Offects Exfoliating Polish gjerne hver dag. Denne skrubben har magnesiumkrystaller som skånsomt fjerner døde hudceller og talg. A, C og E vitamin er tilsatt for å bekjempe frie radikaler. Ved å eksfoliere øker hudens mikrosirkulasjon, huden får en fin glød og selve hudstrukturen forbedres.

TRINN 3 TALGKONTROLL
ZO Offects Te-Pads inneholder 2% salisylsyre som effektivt fjerner talg og virker bakteriehemmende. I tillegg inneholder den virksomme antioksidanter og beroligende ingredienser. Brukes både morgen og kveld.

ZO Medical OilaCleanse

Rens til normal til fet hud

En forfriskende gel som skånsomt fjerner urenheter, overflødig olje og make-up. Fremmer eksfoliering, og forhindrer tilstoppede porer som kan føre til akne.

Bruksanvisning:
Påfør en liten mengde med fuktede hendene. Skum opp til de terapeutiske perlene er smeltet, ca 40-60 sekunder. Skyll grundig med kaldt vann. Bruk morgen og kveld.

Ingredienser:
Mikro-perler: exfolierer døde hudceller
Innkapslet Vitamin E: Antioksidant
Salisylsyre: Fremmer kjemisk peeling for å holde porene rene
Lipopeptidmyristoyl Pentapeptide-8: Stimulerer kollagenproduksjonen
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Olje og Spiraea ulmaria (Mjødurt) ekstrakt: Antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper

Del innlegget

Legg igjen kommentar