Silikonpupper – velg riktig implantat til din brystforstørring

 Implantat

Silikonpupper med riktige implantat til din brystforstørring

Når det gjelder valg av rett implantat for silikonpupper, finnes det kun ett implantat som gir optimal brystestetikk for deg som person, og det er viktig at klinikken er nøye på beregningen av dette. Hovedsakelig tar de da utgangspunkt i din bredde, høyde, og former.

Pris reflekterer ofte kvalitet.

Hos mange er det prisen som er avgjørende for hvor man tar operasjonen – men prisforskjellen reflekterer oftest forskjellige priser på implantatene.

Det er stor kvalitetsforskjell på implantater, og derfor også prisforskjeller.

Silikonpupper

Godkjente implantat

Det finnes 3 FDA godkjente implantat, koksaltfylte, hydrogenfylte og kohesive.

Det vanligste, og det mest populære for silikonpupper, er typen av det nye kohesive silikonimplantatet. Disse er fylt med en fastere gele av silikon, slik at man både kan stikke og skjære i dem, uten at silikonet renner ut.

Denne typen finnes i to ulike former: dråpeformede eller runde. De finnes også i tre ulike hardhetsgrader: Cohesive I (mykest), Cohesive II (middels) og Cohesive III (hardest).

Protesene kan også ulik overflate – glatt eller tekstur.

Implantat-II

Myke proteser kjennes ikke.

Glatte proteser er de absolutt mykeste protesene som finnes på markedet, og kan ikke kjennes i brystene på noe vis. Ulempen med slike glatte proteser er, at du må massere dem hver eneste dag for å forsikre seg om at bindevevskapselen skal krympe og gjøre protesen hard.

Vectra-3D

Tilpasses hver enkelt pasient

Proteser med tekstur har en rå og ujevn flate med porer tilpasset hver enkelt pasient. Her er det mindre sjanse for at bindevevet krymper, og er den typen overflate som er anbefalt for de fleste.

Merk at når en skal legge inn implantater som skal ligge i mange år, bør både materiale og operasjonsteknikk være av beste kvalitet.

I tillegg til en grundig analyse før operasjon, er det også en fordel om klinikken har mulighet til å lage 3d bilder av simuleringer med de implantatene som er optimale, slik at du som pasient kan føle deg trygg på valget før du opererer.

Del innlegget

Legg igjen kommentar