Stella Karrieredag 06.05

Magasinet Stella, Bonnier, står som arrangør av Stella Karrieredag 06 mai. Vi har vært med som stolt sponsor i flere år, og møtt utrolig mange flotte mennesker.

Stella-Karriere-15

Nytt av året, var Stella Karrieredag, som ble avholdt på BI Nydalen.

Sigrid Bonde Tusvik
Geleidet oss gjennom programmet med en fast hånd og mye humor.

Solfrid Flateby
Snakket bl.annet om Stimuli – Respons metoden, og det å ha en raus atferd – velge å gjøre hverandre gode. Veldig inspirerende innlegg. Med mye humor fikk hun satt fingeren på mange aktuelle tema. Avsluttet med å oppfordre til å skape dine egne lederstjerner: hennes var: «Hvis du ikke dauer av det – skal du prøve!» Hun leder nå Kronprinsparets Fond, og tidligere har hun blant annet jobbet flere år som kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen og i Coca Cola.

Aina Lemoen Lunde
Partner og kreativ leder i PR-operatørene, dessuten også foreleser ved Handelshøyskolen BI. Hun gav tips og pointers på hvordan vi skal få den media oppmerksomheten vi fortjener. Man må være påmeldt, ta oppmerksomheten for å få budskapet ut.
I tillegg fikk vi den fantastiske historien bak Obama´s «Fired up – ready to go!»

Ida Jackson
Forfatteren av fjorårets kritikerroste og Brageprisnominerte roman «Morfar, Hitler og jeg»

Sofi Fahrman
Den svenske superbloggeren fra New York kom for å snakke om hvordan hun har bygget karrieren sin. Hun startet som motejournalist, utvidet med en blogg, og fortsatte med tv-programmer og bøker.

Desverre fikk vi ikke med oss de siste to foredragene, pga jobbing på standen, så info her er fra Stella Magasinet´s side.

Del innlegget

Legg igjen kommentar