3 ting å se fram til helgen

3-ting-til-helgen

Ut på tur, eller være hjemme – gjør akkurat det som passer deg. Foto: Zoom

Dette er 3 ting vi ser fram til i helgen.

Vinteren med sin hvite prakt, er fremdeles tilstede, og selv om det er kaldt, lyser sneen opp.

3-ting-til-helgen

Comfort food. Enkelt, sunt og velsmakende. Foto: Deliciously Ella

Prøv ut nye matoppskrifter.

Helgen er en super tid til å prøve ut nye oppskrifter på varmende, nærende og velsmakende retter. Familie og venner kommer til å stå i kø for å være prøvesmakere. Det trenger ikke nødvendigvis å være kjøtt- eller fiskeretter.  Sjekk gjerne ut denne siden, med retter basert på vegan – veldig lette å lage, og utrolig gode.

Galderma

Galderma produserer bl.a Restylane og Azzalure. For å benytte disse produktene må du gjennomføre, og bestå, grunnleggende og avanserte kurs. Foto: Galderma

Expert Case – faglig oppdatering.

Det er viktig å holde seg faglig oppdatert. Galderma, som er firmaet bak bl.a Restylane og Azzalure (botulinumtoksin), holder i helgen et spesial kurs der Expert cases skal legges fram. Vi krysser fingrene for våre deltakere, som tar steget videre opp på kompetanse stigen, og kan dele nyttig og unik kunnskap til sine kolleger, som igjen vil ta det med ut i klinikkene til det beste for våre kunder.

Fastelaven

Fastelavensris og Fastelavens boller er fast innslag på Fastelaven. Foto: Bogstadveien

Fastelaven.

Søndagen avsluttes med feiring av Fastelaven, der fastelavensris, enten det er hjemmelaget eller kjøpt fra NKS, bringer farger inn i huset. Fastelavensboller, med en liten klatt bringebærsyltetøy i bunnen, er syndig godt.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar