Fillers og muskelavslappende

Fillers og muskelavslappende – hva er forskjellen?

Fillers er en samlebetegnelse på produkter som sprøytes inn i huden for å gi den et løft. Her finner du bl.a Restylane og Juvederm.
Rest-og-Juv
Hoved ingrediensen i begge fillerne er hyaluronsyre, et sukker som finnes naturlig i huden. Som et resultat, er de ansett for å være de sikreste kosmetiske fillerne tilgjengelig. Begge produktene brukes for å gjenopprette volum og mykhet til ansiktet. Innen fillers finnes det et hav av produkter, fra veldokumenterte og velutprøvede som de vi nevnte over, til nye som knapt har vært på markedet før de proklamerer at de er den beste!

Gel-Rest

Muskelavslappende, herunder Azzalure og Botox, brukes for å få muskelen til å slappe av. Den gjør altså ingenting med hudstrukturen. Har du en dyp linje som ikke bare er forårsaket av en sterk muskel, men også pga volumtap, har du kanskje behov for en filler i tillegg.

Sinnarynke-og-kinn

Behandlet med muskelavslappende, og deretter fillers. Foto: celibre.com

Fillers kan brukes på de fleste områdene i ansiktet, både for å løfte (kinn), gi volum (lepper), kontour og definiering (leppe- og kjevekant), fylle ut (tinning – mellomansikt), jevne ut (tear trough) og forynge ( Skinbooster).

ansiktskart
Ansiktsmusklene ligger delvis i huden, og forårsaker den vekslende mimikken. De er ordnet symmetrisk og sirkulært-radiært rundt nese og munn. Muskelavslappende middel brukes primært på sinnarynken, tverrsoverstripene i pannen og smilelinjer rundt øynene.

Rynk-øyne-
Det kan også settes i tyggemuskelen i forbindelse med tanngnissing og/eller migrene for å minske aktiviteten. I tillegg kan man sette i «bunny lines» (linjene på siden av nesen man får når man rynker den), haken, for å dempe «dimple chin»/appelsin hake, øyebrynsløft, platysma bånd (båndene på halsen når man strammer)

Klinikksjef Janette Bergsager_1

For å få et godt resultat, er det viktig med gode produkter og en dyktig behandler.
Finn en klinikk som har autoriserte og sertifiserte behandlere. Det er også vel så viktig at de har det estetiske blikket, og ikke minst informerer deg om hva du kan, og ikke kan gjøre, utifra dine ønsker og dine forutsetninger.Foto13
Har du smale lepper, kan du ikke få store Angelina Jolie lepper – fordi den anatomiske forutsetningen ikke er der. Derimot kan du få nydelige, fyldige og definerte lepper som gir ansiktet ditt en utsøkt harmoni.

Les mer her om injeksjonsbehandlinge med fillers eller muskelavslappende middel.

Del innlegget

Legg igjen kommentar