Fyldigere lepper

fyldigere-lepper

Tenker du på å få litt fyldigere lepper enn de mor ga deg?

Den enkleste og mest naturlige filler er hyaluronsyre (HA) som Restylane.

En HA filler varer ca 4-6mndr.

Galderma

Restylane er en gel bestående av HA – Hyaluronsyre. Foto: Galderma

Du vil se resultatet nesten umiddelbart. Leppene vil være litt hovne i starten. Gi leppene 24 timer for at filleren skal sette seg, og hevelse demper seg. Utført korrekt, vil leppene ikke føles anderledes enn naturlige lepper, selv når du kysser.

fyldigere-lepper-II

Har du en litt  «usynlig» kontur kant – kan denne forsterkes og defineres med en filler langs kanten.

Du trenger ikke å behandle hele leppen. Om du ønsker å behandle over og underleppe, bare underleppen, eller midten av øvre leppe, kan du gjøre det som fremhever resten av dine ansiktstrekk.

Foruten litt hevelse, er det ikke noe nedetid, men du bør ikke ha noen store planer (som bryllup eller en viktig hendelse) de kommende 3-5 dager i tilfelle du får blåmerker.

fyldigere-lepper-i

Ti dager før inngrepet, bør du unngå smertestillende, fiskeolje og vitamin E, som har en tendens til å fortynne blodet. Blodfortynnende vil gjøre området mer utsatt for blåmerker og blødninger. Noen små blåmerker og blødning på injeksjonsstedet er normalt og er å forvente.

fyldigere-lepper-IV

Foto: ymcanyc

Du bør heller ikke trene rett etter du har gjort behandling. Spesielt bør du unngå aktiviteter som øker blodstrømmen til ansiktet ditt, som å få en massasje eller en ansiktsbehandling.

Sist, men ikke minst, bør du gå til en profesjonell, som er autorisert i denne type behandling, og som bruker fillere som er FDA godkjent og veldokumentert.

Restylane

Sjekk ut vår injeksjonskampanje på Restylane og Botulinumtoksin som går til 19.03.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar