Det perfekte bryst?

Bryst-

Hva er et attraktivt bryst? – form mer enn størrelse er avgjørende.

Det perfekte bryst?

Store, små, koniske, flate …. Brystene er en av de omtalte kroppsdelene. Mange, både kvinner og menn, har sikkert en idé om hva de mener er penest og attraktiv.

Kvinner henvender seg til oss av ulike grunner når det gjelder brystene sine. Noen sliter fordi de er for store, og kan gi ryggsmerter eller sitter i veien. Andre plages med at de knapt har noen bryster i det hele tatt, og føler seg lite kvinnelige av den grunn. Og mange vil ha tilbake formen på brystene de hadde før de ammet sine barn. Alle har de forskjellige preferanser og ønsker, noe vi går grundig gjennom under konsultasjonssamtalen før en operasjon.

Bryst-III-

Etter å ha gjort mange brystforstørrelser på sine pasienter, begynte en engelsk kirurg, Dr. Patrick Mallucci, for noen år siden å lure på om det faktisk finnes en spesifikk brystform som de fleste ville anse som et vakkert bryst. I stedet for bare å diskutere med pasienter og andre kirurger, besluttet hans er å gjøre en vitenskapelig studie av faget.

Hør ham fortelle her hvordan undersøkelsen gikk til, og hva konklusjonen var:


Konklusjonen av studien, er at størrelse er ikke er avgjørende for om et bryst anses som vakkert eller ikke. Det er formen som bestemmer. Og det er et bryst med «naturlig» fasong – som er det mest tiltalende. Det var både menn og kvinner enige om..

Vil du vite mer, ta kontakt på tlf. 22 58 17 10, for å bli satt opp til konsultasjon hos våre dyktige plastikkirurger.

Del innlegget

Legg igjen kommentar