Dette er 3 ting vi ser fram til i helgen.
Vinteren med sin hvite prakt, er fremdeles tilstede, og selv om det er kaldt, lyser sneen opp.
Prøv ut nye matoppskrifter.
Helgen er en super tid til å prøve ut nye oppskrifter på varmende, nærende og velsmakende retter. Familie og venner kommer til å stå i kø for å være prøvesmakere. Det trenger ikke nødvendigvis å være kjøtt- eller fiskeretter. Sjekk gjerne ut denne siden, med retter basert på vegan – veldig lette å lage, og utrolig gode.
Expert Case – faglig oppdatering.
Det er viktig å holde seg faglig oppdatert. Galderma, som er firmaet bak bl.a Restylane og Azzalure (botulinumtoksin), holder i helgen et spesial kurs der Expert cases skal legges fram. Vi krysser fingrene for våre deltakere, som tar steget videre opp på kompetanse stigen, og kan dele nyttig og unik kunnskap til sine kolleger, som igjen vil ta det med ut i klinikkene til det beste for våre kunder.
Fastelaven.
Søndagen avsluttes med feiring av Fastelaven, der fastelavensris, enten det er hjemmelaget eller kjøpt fra NKS, bringer farger inn i huset. Fastelavensboller, med en liten klatt bringebærsyltetøy i bunnen, er syndig godt.
Related Posts
Del innlegget
Tweet