Brystløft, med og uten implantat

Brystløft-web

Brystløft.

Mange kvinner i ulike aldre utvikler løshet og heng av brystene. Volumet i brystene kan oppleves tilfredsstillende i Bh, men oppleve det som brystene henger.

Årsaken til dette kan være : medfødt brystfasong, hormonforandringer, vektforandringer og svangerskap/amming. Alle disse faktorene kan bidra til redusert vevskvalitet i brystvev og hud.

Et brystløft vil kunne stramme opp huden, løfte og redusere størrelsen på brystvorten , samt skape en rundere brystfasong der ditt eget vev bevares.

Et brystløft vil IKKE – gi deg større brystvolum, ønsker du dette bør du vurdere implantat i tillegg .

Det finnes mange ulike kirurgiske teknikker for å utføre et brystløft. Grad av løshet, og hvor mye brystvorten må forflyttes er avgjørende for hvilken teknikk som benyttes.

Det mest vanlige for å oppnå en rundere brystfasong er arr omkring brystvorten og sentralt under brystvorten, samt evt en arrlinje i furen under brystet.

Formingen av brystet skapes ved nøyaktig teknikk og søm av kjertelvevet inne i brystet, slik at alt det opprinnelige volumet bevares.

Brystimplantat

Brystimplantat kommer i anatomisk og rund utførelse.

Ved ønske om et fyldigere bryst i tillegg til forandring av form på brystet, kan man legge inn brystimplantat i tillegg til å utføre et brystløft. Ofte kan dette utføres i samme operasjon. I noen tilfeller der kjertelvevet er fast, forflyttingen av brystvorten er stor eller brystprotesen som er ønsket er stor, anbefaler vi at inngrepet deles opp i 2 operasjoner.

Les mer om brystløft her.

 

Lagre

Del innlegget

Legg igjen kommentar