Get Uplifted Upper face, Kristina

Get-Uplifted-Kristina

Get Uplifted by Akademikliniken – Upper face.

Kristina 63 år, har behandlet øyeområdet for få et litt mer uthvilt og friskere utseende, samt et klarere blikk.

1. Muskelavslappende middel for å redusere sinnarynken
2. Muskelavslappende middel for å løfte opp øyebryn
3.Muskelavslappende middel for å redusere linjer rundt øyne.

Før behandling:
Get-Uplifted-Kristina
Etter behandling:
Get-Uplifted-Kris-mark
Get-Uplifted-Krist-etter

Kristinas kommentar etter behandlingen:
”Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle gjøre noe for meg. Nå når jeg ser meg selv i speilet, og ser mitt friske, pigge meg, så blir jeg glad innvendig av mitt eget speilbilde. Jeg kjente at jeg ble pigg og fresh. Er også takknemlig for den positive og hyggelige mottagelse jeg har fått her på klinikken. Dette skal jeg anbefale til mine venninner”.

Les mer om fillers her.

Tilbud akkurat nå: Behandle 3 områder, og betal for 2.

Webbooking.

Del innlegget

Legg igjen kommentar