Get Uplifted Upper face, Peo

Get-Uplifted-Peo-før

Get Uplifted by Akademikliniken – Upper face.

Peo 42 år, har blitt behandlet med fillers og muskeldempende middel, med fokus på nesen.

1. Området rundt øyne ble behandlet for å gi et litt mer friskere inntrykk
2. Filler ved neseroten for å gitt en rettere profil.
3. Filler ved nesetipp for å gi en rettere profil.

Før behandling.

Get-Uplifted-Peo-før

Etter behandling:
Get-Uplifted-Peo-mark

Get-Uplifted-Peo-etter

Peo´s kommentar etter behandlingen: ” Jeg syntes det er viktig å ta vare på kroppen min, men jeg vil også at ansiktet skal harmonere. Første behandlingen gjorde var egentlig en ”feil”. Jeg fulgte konen min på en konsultasjon, og det endte opp med at det var jeg som fikk behandling.

Les mer om fillers her.
Tilbud akkurat nå: Behandle 3 områder, og betal for 2.
Web booking.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar