16 mai er ofte en hektisk dag.
Det skal handles inn, stelles istand, lekre kaker skal bakes, frokoster, brunch/lunch og koldtbord skal planlegges, lages og danderes.
For å gjøre dagen litt lettere, har vi samlet et knippe oppskrifter til 17 mai på velsmakende kaker, i tillegg til tips om forskjellige frokost, brunch/lunsj oppskrifter som er både spennende og mettende.
17 mai kaker.
Det serveres som oftes mer enn bare en kake til 17 mai festen. Det er kun fantasien, og tiden, som stopper oss i å bake flere – alt mens tennene løper i vann.
Mange inviterer til brunch/lunch, og da er det viktig med litt mettende mat, slik at man har noe å gå på utover dagen.
Uten mat og drikke.
Et variert utvalg av drikkevarer, her dandert i en herlig sinkbalje. Deilig avkjølt eplemost blandet med litt farris er en smakfull kombinasjon for både liten og stor. Har man hjemmelaget saft, er det en sikker vinner.
Ha en strålende dag.
Related Posts
Del innlegget
Tweet