På min kontorpult – Anne Marit

Dette finner du på min kontorpult.

I dag har vi vært på besøk hos Anne Marit, klinikksjef på Akademikliniken i Bergen, og spurt henne hvordan hennes kontorpult ser ut.

Hva-har-jeg-på-pulten-AM-Bgo

Dagens programoversikt, sammen med viktige beskjeder på Anne Marits selvlagete post-it system.

Hverdagen min på klinikken består både av administrativt arbeid og behandlinger. Jeg utfører alle typer behandlinger, og dagene mine er ganske fulle. Derfor må jeg være effektiv når jeg først setter meg ned ved pulten.

Pulten min er i minste laget, kanskje jeg er dårlig til å rydde eller mulig en kombinasjon. Post-it lapper i alle farger  minner meg på hva som skal huskes/gjøres – dette er et selvkreert system, og det fungerer utmerket. Lipgloss og kaffikopp er også oftest på plass. Kalkulaturen er heller aldri langt unna – jeg elsker tall.
Foruten kundebehandlinger, dreier det meste seg rundt PC en og telefonen – det er der det skjer!!

Ha en herlig dag.

Anne-Marit

Anne Marit, Klinikksjef Akademikliniken Bergen

Del innlegget

Legg igjen kommentar