Recovery Cream – månedens produkt

rbk-summer-skin-0613-0-lgn

Huden utsettes for mye i løpet av sommeren – da er det viktig å gi den litt ekstra pleie.

Sommer, sol, bading……huden trenger Recovery Cream!

Huden blir ofte utsatt for mye i løpet av den korte sommertiden. Solkrem, saltvann, røyk fra grill etc.

Det er lett å glemme at huden kanskje burde få litt ekstra pleie om sommeren, for å takle alle påkjenningene. Da er det godt å ha en go-to krem som kan gjennoppfukte og pleie huden.

Recovery krem fra Akademikliniken, ble i utgangspunktet laget for bruk etter kirurgiske behandlinger eller inngrep. Dermed hadde man en pleiende og gjennoppfuktende krem i tilhelingsperioden. Kremen er nå en av bestselgerne våre, og nominert som beste produktet i svenske Elle Beauty Awards og Swedish Beauty og Kosmetikk Awards 2014!

Recovery

Kremen er en kraftig og nærende fuktighetskrem som fukter huden og gi ekstra hjelp til å hente seg inn fra stress, tørrhet og sporadiske irritasjoner. Den jevner ut fine tørrhetslinjer og gjenoppretter hudens elastisitet.

Forbedrer hud barrieren
Demper kløe, rødhet og irritasjon
Forhindrer tidlig aldring
Anbefales etter medisinsk behandling
Egnet for tørr, midlertidig følsom og reaktiv hud

Rec-hals-og-ans

Påfør kremen på ansikt og hals.

Påføres på renset ansikt og hals morgen og/eller kveld, eller som anbefalt av behandler. Gjerne i kombinasjon med et tilpasset serum for ekstra effekt.
Smør gjerne produktet sprukne og tørre albuer/hender når det trengs, eller som en «krise maske» når huden er tørr, stresset og litt ekstra følsom.

Recovery Cream er super som en nattkrem – menn elsker den.

AK Pure Jpeg

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar