Sminke for problemhud

CS-4-trinn

Colorscience i 4 trinn, Sminke for alle hudtyper, også problemhud.

Mange spør oss i Akademikliniken om det finnes sminke for problemhud. Problemhud krever ekstra hensyn, både med tanke på solbeskyttelse og i forhold til at sminken ikke skal tette porer eller gjøre problemene verre. Nå har vi funnet løsningen. ColoreScience er sminke spesielt utviklet for det medisinske marked med produkter tilpasset acne, rosacea, pigmenter, sensitiv hud, tørr hud og flere ulike problemstillinger. Flere av produktene inneholder  antioxidanter og solbeskyttelse og er godkjent av den amerikanske hudkreftforeningen.

ColoreScience baserer seg på 4 trinn

1. Prime  Det finnes ulike ColoreScience primere, med aktive virkestoffer som roer ned, dekker og avhjelper ulike hudlidelser som acne, rosacea og pigmenter. Primerne inneholder antioksidanter og SPF 30 og gir et jevnt og utmerket underlag for sminke for problemhud.

Cs-Primer

Trinn 1: Prime

2. Correct Med ColoreScience mineralpudder i flotte farger finner man alltid noe som passer. ColoreScience bruker helt rene mineraler uten tilsatte fargestoffer, noe som gjør at de fungerer veldig godt som sminke for problemhud. Inneholder blant annet antioxidanter og A og E vitaminer. Kan brukes med børste eller svamp, vått eller tørt, slik at du får fra medium til full dekk etter hva du ønsker.

CS-correct

Trinn 2: Correct

3. Set ColorScience Setting mist aktiverer mineralene for en enda mer naturlig look som varer lengre. Det finnes ulike typer for ulik problemhud. Setting mist kan brukes for å friske opp sminken i løpet av dagen. Du kan også bruke den som fuktende, oppfriskende ansiktsspray i tørre omgivelser. Setting mist gjør at man ikke får det «pudrede» uttrykket som mange typer mineralmakeup gir.

CS-mist

Trinn 3: Set

4. Protect  ColoreScience Sunforgettable er solkrem i pudderform. Kommer i 3 ulike farger med integrert kost. Fargene er relativt transparente og passer de fleste hudtyper. Tetter ikke porene. Med denne er det enkelt å påføre ekstra solbeskyttelse gjennom hele dagen. Kommer i spf 30 eller SPF 50.

CS-protect

Trinn 4: Protect

Glemte vi å si at ColoreScience passer både som sminke for problemhud og for deg som ikke har problemer? Vel – det gjør det.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon, du kan også booke time til generell konsultasjon på alle våre klinikker.

Marianne B, Akademikliniken Oslo

Del innlegget

Legg igjen kommentar