Akademikliniken på Restylane kurs

13. mars var flere deltakere fra Akademikliniken på Restylane kurs for å lære enda mer om bruk av Restylane i områder som Tear Trough, nese, tinning og lepper. Kurset ble holdt av Dr. Fredrik Berne og var en Restylane MasterClass for injeksjonsspesialister.

Restylane-Kart

Akademikliniken på Restylane kurs – noen områder som kan behandles

 

Tear trough er en behandling vi gjør for å minske huløydhet under øynene. Behandlingen vil gjøre at man ofte ser mer våken og fresh ut. Det kan også hjelpe på mørke ringer under øynene dersom det skyldes at blodårene synes gjennom huden.

Bild02

Behandling av Tear Trough, kinn og hudforyngende Skinboosterbehandling med Restylane

Nese kan behandles for å rette opp litt for de som ikke ønsker kirurgi. For lepper finnes det et utall av muligheter. Det kan være alt fra definisjon, volum, korrigering av asymmetrier og definisjon av amorbue og philtrum (de to linjene som går mellom leppen og nesen. Litt naturlig volum kan virke foryngende dersom du har mistet volum i leppene med alderen – Akademikliniken er alltid oppmerksom på helhetsinntrykket og det naturlige resultatet

Rest-lepper

Behandling av lepper for lett øket volum

 

Vi er opptatt av kvalitet, og Akademikliniken er på Restylane kurs med jevne mellomrom for å lære mer, holde oss oppdaterte og utveksle erfaringer. Akademikliniken har 17 av Norges injeksjonsspesialister og lang erfaring med behandling av alle områder.

Del innlegget

Legg igjen kommentar