Radical Night Repair fra ZO Skin Health

Radical Night Repair fra ZO Skin Health er en silkemyk retinolkrem med unike antiage egenskaper.

Radical Night Repair fra ZO Skin Health

Radical Night Repair fra ZO Skin Health

Dette er en kraftig nattkrem med 1% Retinol som reduserer fine linjer og rynker, øker cellefornyelsen ved å eksfoliere døde hudceller, stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin, jevner ut huden, gjenoppretter fuktinnhold og beskytter mot frie radikaler som kan oksidere cellene.

Daglig bruk av Radical Night Repair fra ZO Skin Health

Kremen benyttes som en nattkrem etter at huden er renset godt. I og med at kremen inneholder potent Retinol er det viktig å være oppmerksom på at huden kan kreve en liten tilvenningsperiode hvor huden kan være rød, tørr og flassete. Dette er en helt normal reaksjon. Akademikliniken anbefaler at du alltid begynner med en konsultasjon hos en sykepleier slik at du kan få riktig veiledning i forhold til bruk av medisinske hudpleieprodukter.

ZO Skin Health Level III agressive anti-age program

ZO Skin Health Level III agressive anti-age program

Spesiell bruk av Radical Night Repair fra ZO Skin Health

Radical Night Repair fra ZO kan også benyttes som en hjemmepeel. Peelen gjøres over 3- 5 dager og kan tilpasses fra mild til sterk styrke. Vær oppmerksom på at en slik peel kun bør gjøres etter at du har forberedt huden med et ordentlig oppsatt hudprogram fra ZO i minst 4-6 uker i forkant.

Ta gjerne kontakt med en av våre spesialutdannede sykepleiere for mer informasjon om hvordan du kan implementere Radical Night Repair fra ZO i ditt hudpleieregime.

Akademikliniken har gratis konsultasjoner hvor vi setter opp et individuelt tilpasset hudpleieprogram for akkurat deg.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar