Er du lei av brødskiven til lunsj?
Her er noen sunne og spennende lunch tips.
En moderne og sunn utgave av Cup-a-soup!
Curried Egg Squash Noodle Pot, 1 servering.
1.2dl kokosmelk (1/2 cup)
2 ts garam masala eller medium karri pulver
½ ts malt gurkemeie eller fersk revet gurkemeie
1 liten fedd hvitløk, finhakket hakket
En klype chiliflak eller cayenne
2 ss revet ingefær, presset for å få en spiseskje ingefær juice
1 ss tamari
En liten håndfull koriander blader
1 eller 2 vårløk i tynne skiver
1 hardkokt egg, delt i 4
1 håndfull butternut squash nudler/event bakt i biter
En håndfull spinatblader
1 lime båt
Denne retten kan lages på forhånd.
Legg alle ingrediensene i et kokefast glass, og sett det i kjøleskapet til den skal brukes. Kok opp vann (varmt vann fra vanntank/vannkoker på jobb), hell oppi. La det være ca 1.5 cm klaring på toppen slik at det ikke flyter over. Rør om, sett på lokket og la den stå i 5 min. Fjern lokket og rør om. Press limebiten over, og nyt!
Lunch er et viktig måltid. Her er flere lunchtips.
Pia – Akademikliniken
Related Posts
Del innlegget
Tweet