Vectra 3D – se resultatet før operasjonen

Vectra-3D

Vectra 3D Imaging system brukes ofte i forbindelse med brystforstørrelse og neseplastikk. Foto: Canfield

Vectra 3D Imaging System.

Dette systemet er et fantastisk pedagogisk verktøy, som gjør det mulig for deg å se resultatet før operasjonen, og gir deg en bedre forståelse av mulige utfall.

Her har man muligheten til å se resultatet fra siden, i tillegg til nedenfra og ovenfra. Det endelige resultatet viser seg i stor grad er tett opp til det projiserte bildet.

Vectra 3D bruker vi i forbindelse med brystforstørrelse og neseplastikk.

Ved konsultasjonen i forbindelsemed brystforstørrelse, bruker vi 3D-simulering som viser hvordan brystene dine kommer til å se ut etter operasjonen. Vi ser på hvordan ulike størrelser og ulike typer av implantater (runde eller anatomiske) ser ut akkurat på deg. Alt for at sluttresultatet skal bli naturlig.

Konsultasjonen med Vectra 3D Breast Sculptor Imaging System deles opp i to deler. Vi begynner med å fotografere pasientens bryst, som deretter behandles av datamaskinen, som genererer et 3-dimensjonalt bilde.

Vectra-II

I neste trinn får pasienten velge mellom ulike størrelser og flere type implantater (f.eks. runde eller dråpeformede osv.). Man kan prøve seg frem til det føles riktig. Som pasient kan altså se hvordan brystene kommer til å se ut før operasjonen!

Silikonpupper

Man ser på forskjellige typer implantat, for å finne den riktige formen. Foto: Akademikliniken

Når både pasient og plastikkirurgen er fornøyde, genererer datamaskinen et 3-dimensjonelt bilde av ditt bryst, slik det vil se ut med det valgte implantatet. Dette bildet kan deretter roteres 360°, slik at man kan visualisere hvordan brystene kommer til å se ut i alle vinkler, til og med hvordan det kommer til å se ut når en som pasient ser ned på sine egne bryst.

Ved konsultasjon før en neseplastikk, møter man alltid en plastikkirurg som går gjennom inngrepet, og lytter til ens tanker og forventninger.

Både pasient og plastikkirurg står foran speilet for å kunne se samme vinkel av nesen når man prater sammen. Når en så er klar, tar plastikkirurgen et bilde av pasientens ansikt med Vectra 3D-kameraet.

Når bildet er tatt, sitter man sammen foran pc, der kirurgen utfører en 3D-simulering av pasientens nese. En har da mulighet til å se sitt endelige resultat fra alle vinkler. Dette for at man som pasient, skal kjenne seg mer trygg før operasjonen.

Til syvende og sist er avgjørelsen din.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar