C-vitaminer for huden

C-Vitaminer

C-Vitaminer Foto: araesthetic.com & daxfitlife.com

C-vitaminer

C-vitaminer har lenge vært benyttet for å avhjelpe pigmenter og korrigere en ujevnt hudtone. C-vitaminer er opprinnelig vannløselige og noe man må få tilført kroppen via mat og drikke. For huden virker C-vitaminer som en antioxidant. Det vil si at det beskytter huden mot oksidering (nedbryting) fra frie radikaler. C-vitaminer behøves også for vekst og reparasjon av alle slags celler i kroppen. C-vitaminer i kremer er gjerne i form av ascorbinsyre (ascorbic acid). Navnet kommer fra  a – som betyr ikke og scorbutus som er det latinske ordet for skjørbuk. Som mange vet er c-vitaminer helt essensielt i kostholdet for å unngå nettopp skjørbuk.

C-Bright fra ZO Medical

ZO Medical C-Bright

ZO Medical C-Bright™ består av 10% askorbinsyre i kombinasjon med et vitamin C-ester som er bevist å hemme pigmentdannelsen med opptil 80%. Formelen selvaktiverende når den kommer i kontakt med huden og kommer på en lufttett pumpe.

Kremen anvendes som en del av en pigmenteringsprotokoll for å sikre best kontroll over melaninproduksjonen. Man benytter den gjerne sammen med ZO Medical Brightenex som et duo system mot ujevn pigmentering.

Jan Marini C-Esta serum

Jan Marini C-Esta serum

Jan Marini C-Esta Serum

Jan Marini C-Esta Serum er et antioxidantserum med Ascorbyl Palmitat, DMAE, hyaluronsyre og Vitamin B og E. Her er det benyttet en form for fettløselig C-vitamin som skal gjøre det lettere å få stoffene inn i huden. Formelen virker oppstrammende, beskyttende og utjevnende på hudfargen og kan benyttes av alle hudtyper. Serumet har en lett og frisk formula som trenger raskt inn i huden og kan benyttes av de aller fleste. Jan Marini C-Esta serum benyttes som en selvsagt del av Jan Marini Skin Care Management System.

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System

For mer informasjon om våre kremer og behandlinger mot pigmentflekker, kontakt en av våre klinikker.

Del innlegget

Legg igjen kommentar