Kroppspleieprodukter

Kroppspleie

Husk å pleie huden på kroppen, hver dag. Foto: anaustralianwintour

Vi er flinke til å ta vare på huden vår når det kommer til ansikt og hals, der vi ofte har et arsenal med produkter. Av kroppspleieprodukter, trenger man ofte ikke så mye mer enn en scrub og en bodylotion/krem for å holde huden myk og smidig.

Her er våre tips:

Jan Marin Bioglycolic Resurfascing Body Scrub

Bioglycolic Resurfacing Body Scrub kombinerer høykonsentrert glykolsyre med polerte korn og botaniske ekstrakter for en merkbart glattere hud som er silkemyk å ta på. Umiddelbar effekt på grov og tykk hud. Tar seg også av problem områder , som bakside arm og ben. Gir også gradvis forbedring over tid.

Akademikliniken Recovery Body

Recovery Body inneholder naturlige plante ekstrakter som centella, macadamia og honning. Disse tilfører huden fuktighet og næring. Den har en lett, frisk duft og rik «body butter» -konsistens, men absorberes lett.
Fordèl og masser Recovery Body på hele kroppen, med fokus på ekstra tørre partier. For maksimal hydrering, bruk umiddelbart etter bad eller dusj.

 ZO Oraser Body Emulsion

Dette er et multi-action kroppsbehandlingsprodukt som gir effektiv forbedring av ru og tørr hud. Inneholder retinol, og spesialiserte enzymer som eksfolierer, tilfører næring og bevarer fuktigheten i huden.

Kroppspleie-I

Husk alltid å smøre deg inn etter en dusj eller bad. Foto: Healthmeup

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar