Strobing – sett fokus på fordelene

Naturlig reflekterende med Strobing

Naturlig reflekterende med Strobing Foto: huffingtonpost.com

Er du en av de som har fått med deg den store contouring-trenden og synes det er litt mye å gjøre før du løper ut om morgenen? Fortvil ikke, den nye trenden Strobing kan være redningen.

Hva er Strobing?

Strobing er en metode for å fremheve dine beste trekk på en enkel, rask og mer naturlig måte. Tanken er å fremheve de områdene som naturlig fanger lyset. De vanligste områdene er kinnebena, neseryggen, øyenbrynsbenet og amorbuen. Noen legger det også på haken og vil du virkelig fremheve øynene dine tar du bittelitt i øyekroken. Strobing erstatter det som tidligere ble kalt highlighting – med det unntak at det ikke er målet å lage skygger, men heller få en naturlig glød i huden.

Strobing It’s kind of like contouring’s au naturale French cousin. (Marie Claire)

a7829182368b21bf87598d222edddb96

Enkel oppskrift på hvor du legger din illuminator Foto: pinterest.cm

Strobing på 1, 2, 3.

1. Ha en godt grunnlag.

Rens huden godt om morgenen og legg på ditt vanlige hudpleieregime. Akademikliniken elsker ZO Daily Power Defence for sin peptidteknologi, antiage-egenskaper og beskyttende antoxidanter og Akademikliniken egen Maximal Sense SPF 50. Målet er ikke at huden skal se fet ut, snarere naturlig reflekterende

2. Legg din vanlige make-up

Vi elsker ColoreScience produktene som gir et flott og naturlig resultat som i tillegg behandler og beskytter både problemhud og normal hud. Dersom du ikke benytter Make up til vanlig, kan du fortsatt benytte Strobing teknikken – pass bare på å benytte highlighter i en lett pulverform – unngå kremer og stifter.

3. Legg på ditt valgte Strobing – produkt. Her finnes det mange konsistenser etter smak og behag. Stifter, kremer og pudder. Legg på områdene som vist på bildet ovenfor og pass på å jevne ut overgangene med fingertuppene, en makeup-svamp eller en blenderkost. For en flott finish – avslutt med en fuktgivende spray. Vi anbefaler ColoreScience Hydrating Setting Mist eller Akademikliniken Pure Berry Toner Spray. Dette vil sørge for å holde sminken på plass, det gir et mer naturlig utseende og gir deilig fukt til huden.

Velg riktig Strobingfarge til din hudtone

ulike typer illuminators som kan benyttes til Strobing

ulike typer illuminators som kan benyttes til Strobing Foto: pinterest.com

Lyse hudtoner – en lys champagnefarge passer best for eksempel rms beauty living champagne illuminator

Lyse til medium hudtone – lyse rosa champagnetoner fremhever din naturlige glød, : IT cosmetics Hello light i fargen radiance

Oliven hudtone – lyse – gyldne fargetoner ser flott ut: Sun beam highlighter fra Benefit cosmetics

Mørkere hudtoner – benytt teracotta-toner for en flott glød

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar