Sunforgettable

Hydrafacial + Sunforgettable = sant. I hele sommer hos Akademikliniken, kombinerer vi Hydrafacial med Sunforgettable produkter fra ColoreScience for den ultimate sommerbehandling.

Sunforgettable Sun Travel Kit i praktisk toalettmappe

Sunforgettable Sun Travel Kit i praktisk toalettmappe

Sunforgettable fra ColoreScience er egne produkter spesielt tiltenkt solbeskyttelse og bruk om sommeren. Produktene er godkjent av den Skin Cancer Foundation for daglig bruk. Sunforgettable Mineral Sunscreen Brush har i flere medier blitt omtalt som MOM-Approved da den egner seg også for små barn, inneholder ingen skadelige stoffer og er lett å påføre. ColoreScience har vi skrevet om før, da det er utmerket sminke for problemhud.

Produktene er godkjent av Skin Cancer Foundation Foto: skincancer.org

Produktene er godkjent av Skin Cancer Foundation
Foto: skincancer.org

 

Sunforgettable Sun travel kit består av følgende tre produkter:

Sunforgettable primer spf 20: inneholder antioxidanter og solfaktor 30. Et perfekt underlag på nyrenset hud. Gir huden en silkemyk finish og er et perfekt underlag for mineralmakeup.

Sunforgettable Mineral Sunscreen Brush spf 50: et lett, transparent mineralpudder med solfaktor 50 komplett med påføringsbørste. Kommer i 2 ulike farger og kan til og med brukes av barn. Gjør det lett å ta på ny beskyttelse gjennom dagen.

Sunforgettable Setting Mist: Et fuktgivende og oppfriskende ansiktsspray som aktiverer mineralsminken på et måte som gir huden glød og gjør at den sitter godt. Inneholder antioxidanter i form av E-vitamin som beskytter og beroliger huden. Den inneholder også vanilje og sandeltre som beroliger solutsatt hud ytterligere.

Hydrafacial + Sunforgettable = sant

Hydrafacial + Sunforgettable = sant

ColoreScience godbiter

ColoreScience Mineral Corrector Palette

ColoreScience Mineral Corrector Palette

ColoreScience har også to andre godbiter vi ønsker å trekke fram. Det ene er Pressed Illuminator Morning Glow – en fantastisk liten sak som gir den perfekte glød trekk i ansiktet du ønsker å fremheve. Den er også nydelig som øyenskygge og fremhever virkelig blå øyne.  Det andre produkter er ColoreScience Corrector Palette – en flott samling dekkfarger som kan brukes for å dekke alt fra blåmerker og blå ringer under øynene til røde merker og pigmentering. Har ulike farger som nøytraliserer røde, gule og blå fargetoner og kommer med både kost, speil og lett bruksanvisning på baksiden.  We Love it!

ColoreScience Pressed Illuminator i fargen Morning Glow

ColoreScience Pressed Illuminator i fargen Morning Glow

Hydrafacial + Sunforgettable = sant

Hydrafacial-behandling + Sunforgettable reisekit = 2150,-

Hydrafacial-behandling + Sunforgettable Mineral Sunscreen Brush (eller annet valgfritt SF produkt) = 1450,-

Kontakt din nærmeste avdeling for mer informasjon eller timebestilling. Du kan også booke time for Hydrafacial på web.

Tilbudet gjelder kun ved kombinasjon av Hydrafacial og Sunforgettable.

 

Del innlegget

Legg igjen kommentar